2016. július 31., vasárnap

31. hét

Mire számíthatunk augusztus első hetén?

Ötleteinkkel, nagy lendületünkkel, bölcsességünkkel azt teremtünk, amit csak szeretnénk. 
Egy dolog akadályozhat meg mindebben ha türelmetlenek vagyunk, s majdnem hogy elesünk saját lábunkban.

Ezt a türelmetlenséget leginkább az Oroszlánok, Szüzek, Mérlegek, Bikák, Ikrek és Skorpiók érezhetik - harcias, vitatkozós kedvükben lehetnek. Helyette inkább sportoljanak – kivezetve a nagy akaratot magukból!

A higgadt, nyugodt, mégis nagy lendület mely nyitott minden újra, modernre és szellemiségre az Oroszlánoké, Nyilasoké, Bikáké, Mérlegeké és Kosoké. Csodálatos vezető erejükkel jó irányt mutathatnak, amivel tulajdonképpen magukat is mederben tarthatják.

Földre-szállt angyalként vannak jelen a héten a Rákok, ami a Halakban is megmutatkozhat, ha a félelmeiket meg tudják oldani. Otthonunkat szépíthetik, családjukat szeretgethetik, művészetekkel foglalkozhatnak, végtelen segíteni-vágyás áramolhat bennük, mindenki örömére.

A Nyilasok és Bakok még mindig érezhetik azt a bizonytalanságot, mely már elég régóta az övék, ha nem elég tudatosak, nem eléggé vállalnak felelősséget azért, ami van. 
Ha már látják, hogy ők teremtették a „Jelent”, akkor tudják, hogy az ő kezükben van a más teremtésének a lehetősége is. Amennyiben más az okozója, akkor még várniuk kell, hogy „más” mást teremtsen.

A Kosok, Oroszlánok, Vízöntők és Skorpiók most nagyon szépek és kedvesek. Mosolyukkal mindenkit le tudnak venni a lábukról. 
Ha flörtölnek – azt próbálják tudatosan! - hisz ha a másban gerjesztett reményért kapott energiát elfogadják, de nem viszonozzák, akkor egyszer, valahol annak az árát ki kell fizetni. Ennek tudtában tegyék!


Kedden este Újhold van az Oroszlán jegyben!

Ismét egy lehetőség a tisztulásra, valaminek az újra indítására.

Fogalmazzuk meg, mit szeretnénk, s az Oroszlán jegy tüzes, teremtő ereje hátulról segíteni fog! Tegyük kívánságaink végére mindig oda a „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”- mondatot, melyben nagy alázat van, s mellyel el tudjuk kerülni, hogy nehézséget hozó vágyaink nyakunkon maradjanak.

Most érdemes böjtölni is, testünk fokozottabban tud megszabadulni a méreganyagoktól, ezzel együtt a bennünk levő haragtól.

A takarítás is most jobban megy, bár az nem a méltóságteljes Oroszlánhoz tartozik valójában. J

Hétfőn a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán! Rágjuk meg alaposan az ételt, ezzel könnyítve. 
Egyik legjobb „gyógyszer” a parlagfű, melyet most mindenhol találni. Igyunk diólevél-, cickafark teát. Pitypang tisztítja, bazsalikom erősíti. Használjunk fahéjat, köményt, kurkumát!

Kedden – szerdán az Oroszlán jegyben van.

Szívünket segíthetjük árpával, zabbal, galagonyával, mazsolával – s persze szeretettel J Gerincünket tornával, jógával támogathatjuk.

Pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán. Elsősorban gondolatainkban való rendcsinálással. 
Fizikai szinten árpa jótékony hatásával. A fahéj, koriander, kömény, bazsalikom gátolja az erjedést. 
A körömvirág és parlagfű féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakodásokat.

Vasárnap a Mérleg jegyben van.

Igyunk sok vizet, együnk dinnyét, uborkát, hogy vesénk tisztulni tudjon! A petrezselyem, zeller,pitypang, curry is vizelethajtó. Igyunk bodza-, nyírfateát!

Nagyon szép, türelemben és teremtésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!

Az "olvasnivalók" - nál sok új gondolat lett feltöltve, melyek engem megérintettek. 
Szeretettel ajánlom! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése