2016. január 31., vasárnap

5. hét

Mire számíthatunk február első hetén?

Rendkívüli megérzésekre/ráérzésekre – melyeket a türelmetlenségünk/túlzott racionalizmusunk megsemmisíthet/elsöpörhet.

E két erő viaskodására legjobban a Skorpiók, Bakok, Szüzek, Ikrek, Kosok, Vízöntők számíthatnak – az első négy óriási hittel, szeretettel tud köztük rendet tenni, az utóbbi kettőt a bölcsessége, határaik érzékelése segítheti.

Természetesen a szív és az ész közötti viharokban - mint mindenben, ahol feszültség alakul ki – a kettő kompromisszuma, együttműködése a megoldás! Ahogy mutatja két lábunk is – az ő összehangolásuk teszi lehetővé a haladást az életünkben.

A művészetekkel való kapcsolódás a Rákokat és Skorpiókat érintheti, akár kívülről, akár alkotás formájában. Szakítsanak időt színházra, mozira, koncertre – az elcsendesedésre!

A Bikák, Mérlegek és Nyilasok most igen jó „pszichológusnak” bizonyulhatnak.  Mindenkinek a veséjébe látnak. Mély együttérzésük miatt nagyon jó velük kapcsolódni/beszélgetni, bár számíthatunk rá, hogy le is lepleznek, titkainkra rálátnak.  

Az Oroszlánok nem biztos, hogy a bőrükbe férnek – hisztisek és türelmetlenek lehetnek. Sportoljanak, hogy a bennük levő nagy feszültség ki tudjon jönni, s ne romboljanak vele!

A Halak ”ringatóznak”, ha nem kapja el őket a félelem, melytől meg a másik végletbe eshetnek, merevvé válhatnak.

A félelem a legvisszahúzóbb erő - elveszi energiánkat, életünket!

Legyünk nagyon tudatosak - nem találkozhatunk olyan helyzettel, mellyel nincs dolgunk! Ami van, az meg biztosan a fejlődésünket szolgálja!

A félelem nagy részét ki tudjuk zárni, ha nem engedjük be a tv-n, neten, alacsony rezgésű zenéken, stb.-n keresztül azokat a gondolatokat, melyek rossz érzést váltanak ki bennünk. Nem könnyű ezeket kordában tartani, hisz  úgy működnek, mint a kábítószer, függőségben tudnak tartani.


Hétfőn – kedden a Hold a Skorpió jegyben van.

Duplán tehetünk vastagbelünkért, prosztatánkért, nemi szerveinkért. Főzzünk hajdinát, kölest, árpát! Együnk tökmagot, igyunk parlagfű-, kisvirágú füzike-, cickafark teát!
– de a legfontosabb, hogy próbáljunk akaratunkból, hajlíthatatlan nézeteinkből, fájdalmainkból engedni, hogy könnyedebbekké válhassunk!

Szerdán – csütörtökön a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán!
Méregtelenítsük szervezetünket! Minden keserű íz őt segíti – mint cickafark-, pitypang-, parlagfű-, apróbojtorján-, máriatövis teája.  Tejsavónak is tisztító hatása van, nyers céklaleve regenerálja. 
Jobb borda ív alatti területet ütögessük, májméregtelenítő hatása van.

Pénteken – szombaton a Bak jegyben van.

Árpa, diólevél-, cickafark-, parlagfű teája erősíti a csontrendszerünk. Térdünkért legtöbbet a bennünk levő alázattal tehetünk, így nem merevedik meg, hajolni tud. Bőrünket kényeztessük fürdővel, olajjal, masszázzsal, öleléssel!

Vasárnap a Vízöntőben van.

Visszereinket pihentessük magasba téve lábunkat. Idegrendszerünket a zsálya-, levendula-, parlagfű-, pitypang teája nyugtatja. Együnk árpát, melynek nagy a foszfor tartalma, mely szintén nyugtató hatású.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése