2016. január 10., vasárnap

2. hét



Mire számíthatunk a január 11.-ével kezdődő héten?

Akármi is történik, egy nagy „hátszél” segítségünkre jön. 

Ez a „hátszél”, mely a bennünk levő hit, a másoknak adott segítség visszaérkezése - elsősorban az Oroszlánok, Rákok, Bakok, Szüzek és Ikrek élvezhetik. A tanulás is nekik most nagyon jól, könnyen mehet, nyitottak a világra, a tudásra. 

A Nyilasokat, Bakokat, Kosokat, Mérlegeket és Bikákat a zseniális ötleteik, újszerű látásmódjuk tudja kihúzni a „nehézségeikből”.

Szükségük is lehet erre a kirobbanó nyitottságra, mert még mindig illúziókba merülve vagy csalódottságukat táplálva elzárhatják magukat saját kis „börtönükbe”.

A Kosokat és Skorpiókat egy lágy erő körbeölelheti - együtt érző szeretettel az erejüket mások segítségére fordíthatják. A művészetekkel kapcsolódhatnak, alkothatnak. 
A kíváncsiskodásra, pletykálkodásra figyeljenek – ha nem muszáj, ne csússzanak bele!

A Halaknak is oldódhatnak a félelmeik, önbizalomhiányuk - az előretörő lendülettől, mely lehet sport, de lehet mély meditációban levő mozgás is.

Vegyük észre a kint dúló „viharokban” belső harcunkat!
Ha merünk felelősséget vállalni, hogy nem véletlen, hogy „viharba” kerültem, hogy én is okozója vagyok annak, ami van – gondolataimmal, szavaimmal, tetteimmelakkor kapunk lehetőséget, hogy a megállítója is lehessek! 


Hétfőn a Hold a Bak jegyben van. 

Csontunkért tehetünk duplán mákkal, szezámmaggal, kölessel, árpával, dió-, cickafark teával, s nem utolsó sorban, ha ütögetjük őket, mely belső mozgásra, gyarapodásra készteti őket.
Térdünknek nem kell jeleznie fájdalommal, ha alázatosak, hálásak vagyunk, nem akarunk mindent jobban tudni a felsőbb erőknél. Mondjuk, ki mit szeretnénk, tegyünk is érte - de legyen a végén az a mondat, hogy „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”. Ez már alázat!

Kedden – szerdán a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunk kér odafigyelést tornával, visszereink körömvirágkrémmel. Idegrendszerünket az árpa foszfortartalma nyugtatja, de a levendula-, zsálya-, parlagfű tea is.

Csütörtökön – pénteken a Halak jegyben van.

Kényeztessük lábfejünket szódabikarbónás vagy sós, gyógyteás (pl.dió) lábfürdővel, talpmasszázzsal. Nyirokrendszerünkre a tejoltó galaj (macskakarom), a parlagfű-, a pitypang vértisztító hatása miatt nagyon jó!

Szombaton – vasárnap a Kos jegyben van.

Sportoljunk! Mozogjunk!
Vigyük be a vasat szervezetünkbe, a véráramba – szederlevél-, zsálya teájával. A dió-, cickafark-, parlagfű- és pitypang teája nagyszerű vértisztító, a csalán vérképző. 

Nagyon szép, hittel teli hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel: 

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése