2015. december 13., vasárnap

51. hét



Mire számíthatunk Karácsony előtti utolsó héten? 


Csábíthat a külvilág káprázata – figyeljünk - észrevétlenül belecsúszhatunk az értelmetlen rohanásba!
Ám körülöttünk van a csend, a belső szelíd hang, az alkotás szeretetteli halk vonzása/láza is – inkább arra reagáljunk - szívünket tölteni fogja!

Az előbbi - türelmetlen kapkodás, zizegés - leginkább a Kos, Vízöntő, Mérleg, Rák, Bak, Skorpió jeggyel szorosan kapcsolódókat érheti el. A csillogás varázslatára meg az Oroszlánok, Nyilasok, Szüzek „ugorhatnak”, akik most az egyik végletből a másikba eshetnek.

A szeretet csendes áramlását, az alkotásra való igényt a Halak, Bikák, Mérlegek, Skorpiók, Ikrek és Szüzek érezhetik.  A Bakok és Rákok is áhítattal készülhetnek a Karácsonyra – szívük megtelhet az egység szeretetével.

A félelmek elsősorban a Halaknál és Nyilasoknál jelenhetnek meg. A szeretet, mely mögött hit van, tudja őket ebből kimozdítani.

Mindenkinek a kezében van a saját élete. Döntései teremtik életét. A tegnapi nap „számláit” ki kell fizetni, de a holnapi nap a mai napi döntésein múlik. Mindig több út van, a nehéznek tűnő felfelé is, s a könnyedségével csábító lefelé is. Fordított világban élünk… ahogy a mesékben is - a „gebe” lovat válasszuk a fényes paripa helyett!


Hétfőn – kedden - szerdán a Hold a Vízöntő jegyben van. 

Lábszárunkért, idegrendszerünkért tehetünk duplán.
Igyunk nyugtató teákat, mint citromfű-, orbáncfű-, parlagfű. A zsálya teája az agy vérellátását fokozza, azért. Még elvétve, de találunk a szokatlan meleg időjárás miatt pitypangvirágot is, mely az egyik leggazdagabb lecitin forrás – ne hagyjuk leszakítatlanul! Javítja az emlékezőképességet, s nyugtat. Az árpa foszfortartalma is ugyanezt váltja ki.
Lábunkat, visszereinket kényeztessük körömvirágkrémmel. 

Csütörtökön – pénteken a Halak jegyben van.

Lábfejünket kényeztessük – sós/szódabikarbónás/diófalevél teájának vizében való áztatással, talpmasszázzsal.
Nyirokrendszerünket a pitypang-, parlagfű teája erősíti.

Szombaton – vasárnap a Kos jegyben van. 

 Zsálya-, szederlevél teája tele van vassal, mely a vérünket frissíti. Dió-, cickafark-, parlagfű-, pitypang teája, a fokhagyma nagyszerű vértisztító, a csalán vérképző. A pásztortáska  nagyon jó vérkeringésre! 

Nagyon szép, rohanástól mentes hetet kívánok sok szeretettel: 


Figyelem!
Még ezen a héten is, hétfői nap helyett szerdán, 17.-én leszek a Vörösoroszlán teaházban megtalálható.  Szeretettel várok mindenkit ingyenes asztrológiai elemzésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése