2015. december 6., vasárnap

50. hét

Mire számíthatunk december 7.-ével kezdődő héten?

Próbáljuk minden túlzástól távol tartani magunkat!
Zseniális ötleteinkkel, alkotásra való igényünkkel készítsünk szeretteinknek saját kezű ajándékot, akár egy kis műsort - melybe szívünket is bele tudjuk varázsolni! Ezzel egyben mederbe is tudjuk terelni, meg tudjuk szelídíteni a bennünk fellelhető szenvedélyes akaratot, uralkodási vágyat.

Ezek, az égen levő, akár félelmetesnek tűnő erők leginkább a Kosokat, Mérlegeket, Bakokat, Vízöntőket és Skorpiókat érintheti.

A szépséggel, művészetekkel való kapcsolódás igényére a Mérlegek, Bikák, Skorpiók és a Halak számíthatnak. A bennük levő szeretettel, együttérzéssel - ha tehetik - mindenkinek segítenek.

Nincs ellentmondás abban, ha egyik percben ezt érezzük, a másikban azt – hisz egy-egy belső szereplőnk próbál magának lehetőséget teremteni arra, hogy megmutatkozzon. Ha nem figyelünk, természetesen az erősebb, az akaratosabb szereplő lesz a főszereplő!

A Nyilasokat és Oroszlánokat a félelmeik, önbizalomhiányuk hatalmukba kerítheti. A hitük, lendületük, nagy teremtőképességük jöhet segítségükre.

A Rákokra inkább a türelmetlenség lehet jellemző, bár kedvesek, diplomatikusak szeretnének lenni.

Az Ikreknek és Szüzeknek a családjukkal, otthonukkal lehetnek feladataik – a túlzásokra figyeljenek!


Csütörtökön Nyilas Újhold van az égen!

Ilyenkor érdemes böjtölni! A test rendkívül hatékonyan szabadul meg a mérgektől, a méregtelenítése ilyenkor a legjobb hatásfokú.
Mivel közeledünk az év legsötétebb napjához, a Téli Napfordulóhoz – mely a belső munkáról szól elsősorban – nézzünk szembe önmagunkkal! Legalább magunknak valljuk be azt, amit a legnehezebb. Csak annak tudjuk elengedni a kezét, amit megfogtunk!

Itt az ideje az ünnepek előtti nagytakarításnak. Új Holdkor minden házimunkát könnyebb elvégezni. Kevesebb mosóport kell használni, jobban tisztul minden. Közben lelkünk is tisztul, fényesedik, pótolva a kinti fény hiányát.

Lelkünk éves mérlegét is elkészíthetjük. Hol vannak még elmaradásaink, hol mutatja környezetünk fejlődésünket azzal, hogy béke lett ott, ahol eddig nem volt.
Épp Karácsonyra esik a legközelebbi Telihold, a Nyilas jegyben. Hitünket, mások/helyzetek elfogadását, szeretetünket addig növelhetjük.


Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán – hajdinával, kölessel, árpaliszttel, csalán-, parlagfű teával, de legfőképp régi sérelmeink elengedésével, mely ott tárolódik.  

Csütörtökön – pénteken a Nyilas jegyben van.

Májunkra figyeljünk! Igyunk cickafark-, máriatövis-, körömvirág-, pitypang, parlagfű teát! Minden, ami keserű, jót tesz neki.  Használjunk kurkumát, sáfrányt! A nyers cékla leve is méregtelenítő.

Szombaton – vasárnap a Bak jegyben van.

Csontjainkért tehetünk duplán – szezámmaggal, mákkal, diófalevél-, parlagfű-, cickafark teával. Árpa is erősíti. Kényeztessük bőrünket masszázzsal, természetes anyagokkal, pl. olajokkal, kókusz zsírral, kaukázusi kefirrel. Térdünk az alázatot, a bölcs meghajlást jelzi, ha rendben van.

Nagyon szép, önmagunkkal való csendes találkozást kívánok sok szeretettel:


Figyelem!

A héten, 7.-e helyett szerdán, 9.-én leszek a Vörösoroszlán teaházban, s a következő héten is hétfő helyett szerdán leszek ott megtalálható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése