2020. február 9., vasárnap

7. hét

Mire számíthatunk február 10 – vel kezdődő héten?

Ha érkezne is elkerülhetetlen nehézség, könnyedén át tudunk rajta lépni, hisz az égen levő energiák lent is ugyanazok - csodálatos hétre számíthatunk.

Lendület, ötletek sorozata, ugyanakkor az együttérzésből származó szeretet áramlása jellemez mindent, melyet főleg a Kosok, Vízöntők, Rákok, Oroszlánok, Bikák, Nyilasok érzékelhetnek. 
A tavasz érzetének hátszele építő energiákkal tölti meg őket, ami munkájukban, otthonukban, kapcsolataikban, hitükben, mindenben megmutatkozik.

Ezt az energiát a Mérlegek is érzik, bár ők valamiért nem tudnak, de nem is akarnak most annyira kapcsolódni másokhoz, járják a saját útjukat.

A Bakok, Skorpiók, Halak, Ikrek, Szüzek érzékenysége, együttérzése és művészi képessége bontakozhat ki. Az első három jegynél ezek tele vannak gyakorlatiassággal, a valóságban való könnyű eligazodással is.

Árasszuk gondoskodással teli szeretetünket, melynek igaz volta arról ismerhető fel, hogy figyel. Ha kell háttérbe húzódik, ha kell hallgat, ha szükség van egy biztató jó szóra, adja, ha a gasztronómia csodái hozzák a megnyugvást, a boldogságot, akkor azt teremti meg.

Mindezt nem csak másoknak, szeretteinknek adhatjuk, de magunknak is!

Hétfőn – kedden a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Nagyon hálás, ha árpát eszünk, köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot is használunk fűszerezésként. 
Körömvirág-, parlagfű tea csökkenti a lerakodásokat, a hurutképződés lehetőségét.
Idegrendszerünket nyugtassuk levendula-, citromfű-, orbáncfű teával!

Szerdán – csütörtökön a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán elegendő, élő vízzel. Igyunk bodza-, nyír-, zsurló-, pitypang-, erdei aranyvessző teát! Árpa vízhajtó hatású, a petrezselyem, zeller is.

Pénteken – szombaton a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Engedjük el régi sérelmeinket, legyünk a Jelenben! A hajdina, köles, árpa a legjobb gyógyítója, így iktassuk be étrendünkbe! Prosztatára tökmag minden formában, női problémákra cickafark tea kiváló. 

Vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán minden keserű ízzel, sárga színnel. 
Használjunk kurkumát, sáfrányt, igyunk parlagfű-, máriatövis-, pitypang-, cickafark teát! 
Tejsavónak tisztító hatása van, nyers céklalé regenerálja.

Nagyon szép, csodákkal teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése