2019. január 20., vasárnap

4. hét


Mire számíthatunk Január 21 – vel kezdődő héten?

A színskála minden színéből választhatunk, ki – ki habitusa és tudatossága szerint – próbáljuk elkerülni a sötét, hidegséget hozó színeket, ahol a lelkünk fázik!

A legnehezebb talán a Bakoknak és Oroszlánoknak, akiknek csak egy kis hajszálnyi reménysugár van, melybe kapaszkodhatnak, hogy ki tudjanak lépni abból a belső feszítésből, mely türelmetlenné teszi őket, mellyel robbantgathatnak, nem találva határaikat.

Fogalmazzák meg, mit szeretnének, ne dobjanak ki ész nélkül mindent, csak azért mert szükségük van a változásra! Van, amit elég csak megtakarítani, leporolni, s újra látszik régi szépsége – s ez a kapcsolatokra is vonatkozik.

Kérjenek angyalaiktól segítséget, akik készenlétben állnak, de hívás nélkül meg vannak kötve, imádkozzanak, ami egyből hozza a megnyugvást!

A Kosok sincsenek sokkal jobb helyzetben, bár ők pont a másik végletben találhatják magukat. 
A félelmek felerősödése gerjeszti az önbizalomhiányt, cselekednének, teremtenének, de ezek hidegséget teremtve befékező erővel bírnak, talán mozdulni sem tudnak, csak fáznak. 
Szerencsére kedvességük, mosolyuk, hitük, egy nagy érzelem – szerelem, gyerekeikre való rácsodálkozás – ezt oldja, még az is lehet, hogy ez az érzés távol tartja a sötét erőket, amik még labdába sem tudnak rúgni.

A Nyilasok, Bikák és Mérlegek egy köd fogságában rekedhetnek, ha nem kezdenek el mozogni, mely lehet fizikailag, érzelmileg és szellemileg is. Leggyorsabban úgy oszlathatják a rossz érzéseket, csalódásukat, ha felelősséget vállalnak életükért, tudatosítják, hogy nem történhet semmi az ő „játékuk”, hozzájárulása nélkül. Ha valami jó, élvezzék, ha nem tetszik, teremtsenek mást!

A nagy mélységekkel való találkozás az Ikreknek, Szüzeknek és Bakoknak jut. Hogy ebből mit hoznak ki teljesen egyéni – a mély fájdalmaktól kezdve a csodás felismerésig minden benne van. 

Leginkább a kettő együtt jár, a mélység ad lehetőséget a magasságnak, úgyhogy ne ijedjenek meg a nehézségektől - akkor vannak kegyelmi állapotban, hogy meg tudják magukat haladni! 

Az angyalok is beköltöznek otthonunkba, hívjuk őket! Hozzák azt a csodás szeretet, melyet talán már színnel ki sem lehet fejezni, oly fényes. Velük a legkönnyebben a Rákok, Halak tudnak találkozni, de a Bakoknak is egyfolytában jeleznek.

A Skorpiók két lábbal állnak a Földön, közben gondolataik a fellegekben – kössék össze a kettőt – gyakorlatias mondataikra érdemes meghallgatni!

A Vízöntőknek a hiúságukra érdemes most figyelni. A sznob világ, a káprázat olyan utakra térítheti őket, melyeknek az árát ki kell fizetni – nem biztos, hogy megéri! 
Ha szükségük van annak megtapasztalására, tegyék, csak mindezt tudatosan!

Természetesen mindenkiben minden jegy ott van, a sötét erők épp úgy próbálják mindenkinek a tetterejét csökkenteni, ahogy az angyalok igyekeznek szívünket átmelegíteni. 
Rajtunk múlik, felismerjük – e az épp bennünk levő rezgést/ szint, akarjuk –e azt meghaladni, tudunk –e áldozatot hozni, valamiről lemondani, hogy emelkedni tudjunk. 
( Például a kényelmességünkről, illúzióinkról, melyekkel egy darabig ámíthatjuk magunkat.)

Hétfőn Telihold van az Oroszlán jegyben!

Minden duplán hat, vigyázzunk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre – minden teremtés ott kezdődik!

Érdemes az Oroszlán jegyhez tartozó analógiákat sorra venni, tegyük nagyító alá ragyogásunkat, teremtő- és vezető energiáinkat! Nézzük meg, hogy akaratunkkal csak uralkodni vágyunk - e, hogy tudunk-e közben szolgálni is? A hiúság e jegynél kardinális kérdés – van –e bennünk, milyen mértékben, uralkodik – e életünkön?

Szembenézve magunkkal tegyünk rendet, fogalmazzuk meg, mit szeretnénk, hogyan jutunk el oda, s kérjük a Hold energiáját hozzá!

Tisztánlátásunkat segíti, ha megfogalmazzuk, amit környezetünkben látunk – tökéletes tükörképet ad a bennünk levő, magunknak be nem vallott önmagunkról!

Hétfőn –kedden a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért tehetünk duplán. Igyunk galagonyavirág teát, bár ennek a növénynek minden formája jót tesz! Árpa, zab életerőt ad, melegít! Csipkebogyót együnk, ha lehet frissiben a réten! S szeressünk! 
A legjobb gyógyszer rá! Gerincünkért tornával, gerincességgel tehetünk, vigyázzunk rá!

Szerdán – csütörtökön a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Válogassuk meg, amit beviszünk szervezetünkbe, hisz azt kell feldolgozni. Igyekezzünk élő táplálékkal segíteni! 
Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják! Parlagfű tea féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat. A bazsalikom szélhajtó. 

Pénteken – szombaton a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán – igyunk elegendő élővizet! Bodza-, nyír-, zsurló-, pitypang tea mind segítik. Árpa, petrezselyem vízhajtók. Gyömbér, fahéj vesemelegítők.

Vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet – engedjük el sérelmeinket, hisz a test követi a szellemet, nem lesz minek lerakódnia! Hajdináért,  kölesért, árpáért nagyon hálás.

Nagyon szép, világos színekkel megfestett, csodás hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése