2018. december 23., vasárnap

52. hét


Mire számíthatunk az év utolsó hetén?

Angyalaink beköltöznek otthonunkba, csak ne ragadjunk bele önsajnálatunkba, avagy ne gondolkozzuk túl a dolgokat lezárva előttük a lehetőséget!

Erre az angyali szeretetre leginkább a Rákok, Skorpiók, Bikák, Mérlegek és Halak számíthatnak, akik nem csak bent a szívükben ragyognak, de kedves mosolyukkal kint is – nagyon szépek!
Mélységében megélik az ünnep szentségét, az összetartozás csodáját, még akkor is, ha nem minden tökéletes.

A túlgondolkodás és az önsajnálat két véglete között az Ikrek, Szüzek, Nyilasok és Halak mozoghatnak, melyet hitükkel megállíthatnak - igyekezzenek a középpontjukat megtalálni! 
Nem könnyű, hisz az ösztönerő erős, de ez a nagy hullámzás elveszi az energiájukat, s már nincs mit adni se másnak, se maguknak, ha nem veszik kézbe „színdarabjuk rendezője”, a tudatosságuk az energiákat.

Az Oroszlánok, Bakok, Kosok, Vízöntők ragyognak. Nem csak lendületesek, de gyakorlatiasak és tele vannak érzelemmel is, öröm velük lenni. 
Igaz, egy – egy érzelmi hullám megpróbálhatja őket kilendíteni, de ha figyelnek, látják magukat kívülről, ezeket könnyen mederbe tudják terelni.

Ha bármikor elakadunk - de most, Karácsonykor különösen -  ha szívünkben rossz érzés, netán harag lenne, csak egyetlen egy kérdést tegyünk fel magunknak: MIT TENNE A SZERETET?

Győzzünk a sötétség felett, hisz épp most születik meg a Fény – ragyogja be otthonunkat, szívünket, az egész világot! Ez az energia bekerül a nagy egészbe, s talán általunk másnak is sikerül felülemelkedni azon, mely sokszor oly nehéz.

Hétfőn a Hold a Rák jegyben van.   

Vigyázzunk gyomrunkra! Talán most azzal tudunk a legjobban, ha nem terheljük túl, megtartjuk a mértéket. Duplán tehetünk érte, ha jól megrágjuk az ételt. Bazsalikom erősíti, pitypang tisztítja, gyömbér, édeskömény, fahéj, szegfűszeg, kurkuma serkenti. Meghálálja a veronika-, diófalevél-, cickafark-, parlagfű teáját, melyek az emésztést segítik.

Kedden – szerdán az Oroszlán jegyben van.

Szívünk kér figyelmet – leginkább szeretetet. Segíthetjük a galagonya minden formájában. 
Zab, alma, csipkebogyó, mazsola, szerecsendió - mind megelőzi a bajt. Árpa, zab életerőt ad.
Gerincünkre tornával vigyázhatunk, meg – ha gerincesek vagyunk.

Csütörtökön – pénteken a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán. Az árpa csökkenti a bélproblémákat. A kömény, koriander is. Fahéj gátolja az erjedést, körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakodásokat. Bazsalikom szélhajtó.  

Szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet – igyunk elegendő élővizet! Bodza-, zsurló-, nyírfa-, erdei aranyvessző tea stimulálja.

Pihenjünk, lazítsunk, szeressünk – békés, boldog Karácsonyt kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése