2018. július 15., vasárnap

29. hét


Mire számíthatunk július 16 – al kezdődő héten?

Egymást érhetik a váratlan csodák. Gondjainkra nagyon gyakorlatias, szeretettel teli megoldások érkeznek – csak ne legyünk hitetlenek és türelmetlenek!

Ezek a csodák majd minden jegyet érintenek, de leginkább a Rákokat, Szüzeket, Mérlegeket, Bikákat, Bakokat és Vízöntőket.
Egyszerre van bennük a gyorsaság és a higgadt, nyugodt megoldásban való gondolkozás - megtalálva azt a közepet, melyet tudatosan vagy tudattalanul, de keresünk, mely adja az élet szeretetét, boldog megélését.

Mindannyian szépek, mosolyuk gyógyító, ami mögött könnyen lehet, hogy egy szerelem van, akár váratlan érkezésével, akár a már meglévő kapcsolat biztonságával, új és izgalmas dolgok beengedésével.

Az angyalok sokasága segítik a Nyilasokat, Halakat, Skorpiókat. 
Talán még ki sem gondolniuk mit szeretnének, tálcán hozzák nekik. 
Ez nem csoda, hisz ők is annyi szeretettel vannak a világ felé, mindenkinek szívből adnak, persze, hogy visszakapják – egyensúlyra törekszik a mindenség!

A legnehezebb helyzetben a Kosok vannak, akikhez csatlakozhatnak, ha nem figyelnek a Vízöntők, Skorpiók és Nyilasok - leginkább türelmetlenségük, túlzott szabadságvágyuk, végletességük miatt.

Az Ikreknél a sznob világ látszat boldogsága kúszhat be. 
Ne törekedjenek a túlzott eleganciára, mely szívüket igazából bezárja! 
Nem is jellemző rájuk, ne hagyják, hogy behúzzák őket a csőbe!

Az Oroszlánoknál az érzelmi hullámzások mehetnek át erős akaratba. 
Uralkodási ösztöneik ezzel könnyen aktivizálódhatnak, aminek környezetük nem biztos, hogy örül. Nekik sem jó érzés, hisz szeretni jó – kicsit lazítsanak, higgyenek az itt levő csodákban, hisz vezetők, akaratlanul is jócskán vannak követőik!

Hétfőn 10 milliószoros nap van!

Szépeket gondoljuk, mondjunk, tegyünk! Energiánk megsokszorozódik, s talán nem is vagyunk tudatában annak, mekkora teremtőerő lakik bennünk.

Hétfőn – kedden a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Árpa csökkenti a bélproblémákat. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják. A körömvirág, parlagfű féregűzők, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat.

Szerdán – csütörtökön a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán. Igyunk elegendő élővizet! Támogatja a zsurló-, bodza-, nyárfalevél teája. Itt a dinnyeszezon – ahány kg az ember, annyi kg dinnyét kéne egy idényben megenni egészségünkért – tartja az orosz mondás.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Ne idegenkedjünk a hajdinától, kölestől, árpától, melyek segítik működését!
Prosztatára tökmagot, kisvirágú füzike-, női problémákra cickafark teát! Parlagfű nemi erő fokozó.

Nagyon szép, csodákban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése