2018. június 24., vasárnap

26. hét


Mire számíthatunk Június utolsó hetén?

A túlzások okozhatják a legtöbb galibát – legyen ez bár egy nagy lelkesedés valami iránt, avagy a lustálkodás akkor, amikor mozdulnunk kéne.

Leginkább a Vízöntők, Kosok, Oroszlánok, Bikák, Mérlegek és Skorpiók figyeljék magukat e szempontból - egyik véglet hozza a másikat, a világ egyensúlyra való törekvése miatt.

Párjuk is bevállalhatja a másik végletet - lásd: túl sok beszéd a hallgatást, a túlpörgés a lustaságot - amiért ne bosszankodjanak, s még inkább ne fejezzék ki érthetetlenségüket emiatt! 

Ha sikerül középpontunkat megtalálni, a héten nagyon sok érzelmekkel és figyelemmel teli, tartalmas beszélgetésben lehet részünk, melyeket talán a Rákok, Ikrek, Szüzek kezdeményeznek, hisz most belőlük ez ösztönösen fakad.

A gyorsaság, a zseniális meglátások, az egészséges szabadság-, a dolgok megújításának a vágya a Bakoké, Bikáké, Oroszlánoké, Rákoké – öröm nyitottságukkal, lendületükkel, fiatalosságukkal lenni!

Türelmetlenségben is megmutatkozhat az energia a Vízöntőknél, Nyilasoknál, Skorpióknál – hova is szaladnak?
Ha itt nem jó, ott sem lesz az! Inkább nézzenek szembe a Jelenben levő feladatokkal, hogy ne kelljen rohanni, másoknak az által fájdalmat okozni!

A Vízöntőket, Bikákat a végtelen nyugalom is megszállhatja, bölcsességük is helyet kér – akár szavaikban, akár tetteikben.

A Halak hite és végtelen elfogadókészsége, szeretete emeli az egész világot, melyhez nagyon könnyen tudnak a Skorpiók is csatlakozni – ők olyanok, mint az angyalok.

Csütörtökön Telihold van a Bak jegyben!

Minden gondolatunk, szavunk, tettünk duplán számit!

Célszerű a Bak jegyhez tartozó hivatás átgondolása.
Mit szeretnénk szívünk szerint dolgozni? Van –e most erre lehetőség? Mit kell elengedni, meghaladni? Min lehet változtatni, ha szükség van rá és hogyan?

Gyűjtsük a gyógynövényeket! Amit ekkor szedünk, annak gyógyhatása megduplázódik.
Most érdemes krémet készíteni!
Nem ördöngös! Gyógynövény, hidegen sajtolt olaj pár óráig tartó, 80 o körüli melegítése. Szűrés + méhviasz, kókusz zsír.

Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Minden keserű íz, sárga szín javára van. Használjunk kurkumát, sáfrányt! Igyunk máriatövis-, pitypang-, cickafark-, apróbojtorján-, parlagfű teát! Főzzünk hajdinát! Tejsavónak tisztító hatása van, a nyers céklaié regenerálja. Kecsketej, zabnyák serkenti.

Csütörtökön – pénteken a Bak jegyben van.

Csontunk, bőrünk, térdünk kér figyelmet. Elsőt erősítsük szezámmag, mák bármilyen formájával! Igyunk diólevél-, pitypang-, zsurló teát! Főzzünk árpát, használjunk bazsalikomot!
Bőrünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, olajokkal!
Térdünkért a legtöbbet az alázattal tehetünk – ami nem is olyan könnyű. 

Szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkért, idegrendszerünkért tehetünk sokat. 
Ha van visszerünk, kenjük gesztenye-, körömvirágkrémmel! Idegrendszerünket a mozgás nyugtatja, s a citromfű-, menta-, levendula-, zsálya teája. Árpa, paradicsom, rozmaring védi.

Nagyon szép, egyensúlyban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www. asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése