2018. április 29., vasárnap

18. hét


Mire számíthatunk április 30 – val kezdődő héten?

Álmaink valóra válnak, csak ne féljünk!

A csodákra - melyeket az angyalok hoznak, de persze mi teremtjük - a Halak, Skorpiók, Nyilasok számíthatnak. Nem véletlenül, hisz oly nagy béke lakozik bennük - szívük tele van együttérző, mindenkinek segíteni akaró szeretettel. Nem is kaphatnak mást, mint álmaik valóra válását.

Ehhez hasonló, kiegyensúlyozott, határokat ismerő, bölcs energia segíti a Bikákat, Mérlegeket, Oroszlánokat, Bakokat, Rákokat, Skorpiókat, akik teremtőerejük teljében nagyon jó vezetőként mutatják meg magukat, ragyognak, mint a napsugár.

A legnehezebb helyzetben a Kosok, Ikrek, Szüzek vannak, akiket megtalálhatnak a félelmek, az önbizalomhiány, s ha nem elég tudatosak, talán be is keményítenek, hisz kézben akarnak tartani maguk körül mindent. Ez megmutatkozhat visszahúzódásban, akadályoztatásban, szigorúságban, nem csak mások, de maguk felé is.

A félelem túloldalán a hit van.
Higgyünk benne, hogy mindennek helye és értelme van, még ha nem is látjuk, értjük. 
Higgyük, hogy nincs rossz, csak lehetőséget kapunk a másik oldal megtapasztalásához, hisz hogyan is érthetnénk a fájdalmat, ha nem tudjuk mi az?

Amit másnak adunk - akár akaratlanul is - visszakapjuk.
Örüljünk neki! Ez jelenti a fényt - kezd pirkadni, itt a hajnal, általa ébredhetünk.
Keressük meg, mikor, kivel voltunk olyanok, ami bánt bennünket, s nagy alázattal bocsássunk meg másoknak és magunknak is.

A Vízöntők mintha egyedül lennének, nem kapcsolódnának senkihez sem, de ezt talán megszoktuk, hisz ők mindig önállóak, különcök.

Hétfőn Telihold van a Skorpió jegyben.

Minden duplán számit! Vigyázzunk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre!

Megérezhetünk dolgokat, hisz a Skorpió hozza a keresés, kutatás energiáit, nem tud a felszínen maradni, egész mélyen nyitogatja az ajtókat.

Most tápoldatozzuk növényeinket, s a következő két hétben, hisz fogyó Holdkor a nedvek lefelé szállnak.

Hétfőn – kedden a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk nem is duplán - hisz Telihold is van - hanem sokszorosan, használjuk ki! Főzzünk hajdinát, kölest, árpát, melyek nagy segítségére vannak! 
A körömvirág minden gyulladást enyhít.

A nemi erő fokozására parlagfű teát igyuk! Nőknek csalán-, cickafark tea, férfiaknak tökmag javasolt minden formájában, a kisvirágú füzike tea mellett.

Szerdán – csütörtökön a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet. Minden keserű íz, sárga szín őt támogatja. Használjuk a kurkumát, sáfrányt! Igyunk máriatövis-, pitypang-, cickafark-, apróbojtorján-, parlagfű-, pemetefű teát, melyek méregtelenítenek!

Pitypang most mindenhol van, sárga virágában levő lecitin az agy egyik legnagyobb támogatója. A tejsavónak is tisztító hatása van a májra, nyers céklaleve regenerálja.
Jobb bordaív alatti területet ütögessük, szintén méregtelenít.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Bak jegyben van.

Csontunkért, térdünkért, bőrünket tehetünk duplán, hisz ezek a szervek tartoznak a Bak jegyhez.
Csontunk nagyon hálás a kalciumban gazdag szezámmagnak, máknak. Ha ütögetjük, azzal serkentjük. Igyunk diólevél teát, diótejet!

Térdünkért az alázattal tehetünk a legtöbbet, hisz ha meg tudunk hajolni (nem megalázkodni), az egy bölcsességet jelent, mutatva, hogy középpontunkban vagyunk.

Bőrünket kényeztessük masszázzsal! Használjuk a sót testradírként, olajozzuk, serkentsük a vérellátást.

Nagyon szép, hitben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése