2017. március 5., vasárnap

10. hét

Mire számíthatunk a március 6-ával kezdődő héten?

Talán a tavasz illatát érezve - jókedvünk határtalan, nyitunk a világ felé.

Erre a hittel, nagy szeretettel és elfogadással teli érzésre az Ikrek, Rákok, Mérlegek számíthatnak a leginkább, s madarat fogó jókedvüket tovább is adják környezetüknek.

A kirobbanó lendületben a Kosok, Vízöntők, Skorpiók, Nyilasok, Bakok, Bikák és Mérlegek érintettek, tele vannak az újra való igénnyel, az izgalmak utáni vággyal.

Sportoljanak, hisz ha nem vezetik ki a bennük levő nagy, "megszületni vágyó", akarattal is teli energiát, könnyen rombolhatnak vele - akár még maguk ellen is fordíthatják, amit mindig egy betegség jelez.

Egy nagy bölcsesség is bennük van, mely jelez, határaikra figyelmezteti őket, de az is meglehet, hogy kívülről, egy idősebb, bölcs ember nyugalma töri meg nagy kitöréseiket.

Angyalok is érkeznek, mégpedig a Halak, Ikrek, Szüzek, Oroszlánok, Bakok és Skorpiók személyében, akik lágyságukkal, szeretetükkel minden hullámot simítani tudnak.
Ők most a művészetekkel is erősen kapcsolódhatnak, legyen az festészet, zene, irodalom – abból is merítve szeretettel teli erejüket.

Soha ne az erőnket engedjük el, hisz arra szükségünk van!
De az akaratot, mely öncélú, mely másokra nem figyelve ott üt, ahol amúgy is baj van – „nesze sánta itt egy púp!” – nem meglátva a másik vergődésében a szeretetéhségét.


Egész héten a Hold támogat minden fejlődést, mindent, amit növelni szeretnénk.

Vasárnap Telihold van a Szűz jegyben, s ráadásul 10 milliószoros nap is!

Bölcsen, alázattal, mértéktartóan kérjünk!

A mesékben is a gebéből lesz a táltos paripa!
Inkább belső fejlődésünket tegyük előtérbe, erőt kérve, hogy meg tudjuk haladni önmagunkat!
A Szűz jegyhez tartozik a rend és tisztaság – ne csodálkozzunk, ha jól megy a takarítás, ami lehet szintén kint és bent is!

Hétfőn déltől – kedden – szerdán a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán! Igyunk diólevél-, veronika teáját emésztési zavarokra. 
Használjunk fahéjat, bazsalikomot, melyek erősítik, parlagfű nyugtatatja, pitypang tisztítja a gyomroz. Gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, kurkuma serkenti. Rágjuk jól meg az ételt!

Csütörtökön – pénteken az Oroszlán jegyben van.

Szívünk kér figyelmet! Árpa életerőt ad, zab megelőzi a szívbetegségeket. A galagonyát bármilyen formában együk, szíverősítő! A mazsola, szerecsendió, kurkuma is jó hatással van rá.
Gerincünkért is duplán tehetünk – tornázzunk!

Szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

Az árpa csökkenti a bélproblémákat. Használjunk fahéjat, mely erjedésgátló! A körömvirág, parlagfű féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő és egyéb gázképző folyamatokat. Bazsalikom szélhajtó.

Jókedvben gazdag, nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése