2016. szeptember 11., vasárnap

37. hét

Mire számíthatunk szeptember 12 –én kezdődő héten?

Szeretetre és harmóniára – hisz az égen is összhang van a két pólus között, ami itt lent a férfi és női, a tudatos és tudatalatti énünk közötti békét jelenti.  

Ezt leginkább az Oroszlánok, Rákok, Szüzek, Ikrek, Bakok és Skorpiók érezhetik, akiknek teremtése tele van mélységeket érintő szeretettel, s szeretetük teremtéssel. 
S mindezt nem csak szívvel, de tudással, okosan, bölcsen teszik.

Ám a türelmetlenségre és a kritizálásra is figyelniük kell, mert ha nem veszik észre, nem tartják kézben ezeket az energiákat, akkor ezt a szép harmóniát tönkre tehetik.

A sport nagyon sokat tud segíteni a bennünk felgyülemlett feszültségek kijuttatásában, de a takarítás is épp ilyen jó hatással van – mialatt kint rend és tisztaság lesz, úgy az bent is megjelenik. 
Tudatosan éljünk ezekkel a lehetőségekkel, védve magunkat, környezetünket, s talán tudattalanul, de emelve ezzel az egész világot!

A Kosok és Vízöntők nagy lendületben vannak, meg sem lehet őket állítani – csak ne hisztizzenek! Próbáljanak felnőttként viselkedni, jó vezetőként utat mutatni!

Nem könnyű a Bikák és Mérlegek feladata – akiket most az erős akarat tesz próbára. Leplezzék le magukat, az esetleges játszmáikat, féltékenykedéseiket! Ha besértődnek valamin - az biztos jel!

Környezetük segítse őket átlátva a rosszul kért szeretetet – adjanak nekik figyelmet, hisz ha csak annyit kifejeznek, hogy értik őket – megnyugszanak.  

A Nyilasok és Halak másképp, de ugyanilyen nehéz helyzetben vannak – náluk még mindig a bizonytalanság, a köd, a félelmek uralkodhatnak, ha nincs tudatosság, tisztánlátás.

Felelősségvállalásuk olyan, mint a napsugár – s ahol kisüt a Nap, ott eloszlik a köd!

Persze, minden könnyebb elméletben, mint gyakorlatban, de próbáljuk meg! 
Engedjük be a fényt, majd legyünk türelmesek, hagyjuk, hogy melegítsen!

Mindannyiunkban van minden jegyből. Mintha mindenki egy festmény lenne. 
Megvan az alapszín, ami a különböző jegyek színeivel, formáival készült, amikor megszülettünk - de utána a kép folyamatosan mozgásban van, változik – épp, ahogy fent a csillagok – hol világos, hol sötét.
Legyen ez a hetünk – ecsetünk által - világos! J

Pénteken  – Telihold van a Halak jegyben!

Minden duplán számít, hisz hatalmas energiák vannak az égen – figyeljünk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre!
Csak olyant kérjünk, amitől nem ijedünk meg, ha végül a nyakunkon marad!

Még tudunk gyógynövényeket gyűjteni – cickafark, csalán, körömvirág, stb. – ezen a napon több gyógyerőt fejtenek ki!

Ilyenkor véletlenül se metsszünk, mert elvérezhetnek növényeink!
Aszalni való gyümölcsöt pl. szilvát – a következő két hétben szedjük, raktározzuk!

Hétfőn a Hold a Bak jegyben van.

Csontunkért tehetünk duplán! Részesítsük előnyben a mákot, szezámmagot, amarántot. Igyunk cickafark-, diólevél teát! Érdemes ütögetni csontjainkat, hogy az „alvó fájdalom” távozni tudjon! Bőrünket is kényeztessük fürdővel, masszázzsal – meghálálja!
Térdünk egyből gyógyul, ha tudunk alázatosak lenni, elfogadni, hogy egy cseppek vagyunk a tengerben.

Kedden – szerdán a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunk és idegrendszerünk kér figyelmet, értük tehetünk duplán!
Előbbinek a mozgás, a visszereknek a körömvirág, gesztenyevirág krém, utóbbinak a nyugtató teák – mint citromfű, orbáncfű, stb.

Csütörtökön – pénteken a Halak jegyben.

Lábfejünket kényeztessük diólevél tea fürdővel, masszázzsal! Nyirokrendszerünket tejoltó galaj-, parlagfű teával. A pitypang is vértisztító hatása révén segíti!

Szombaton – vasárnap a Kos jegyben van.

A vasat próbáljuk bevinni szervezetünkbe – csalán-, szederlevél teával. A parlagfű, cickafark, dió, pitypang nagyon jó vértisztítók! S mozogjunk, sportoljunk!

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése